Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Vanhempi tutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Vanhempi tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee vanhempaa tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2011 - 31.5.2014 Punkaharjun toimipaikkaan. Tutkijan tehtävänä on EAKR-projektin "Kasvullinen lisäys - osaamista ja teknologiaa biotalouden tueksi" projektipäällikkönä toimiminen ml. verkostoyhteistyö, puiden kasvulliseen lisäykseen erikoistuvien taimituottajien tuotantoedellytysten parantaminen ja siihen liittyvä tutkimustyö, sekä lisättävien aineistojen käyttöön liittyvien oikeudellisten ja korvauskysymysten selvittäminen.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja perehtyneisyyttä taimituotantoon ja/tai kasvulliseen lisäykseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyökykyjä ja viestinnän osaamista, sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. Odotamme käytännön ratkaisuja hakevaa tutkimusotetta, jalkautumista tutkimusongelmien äärelle, aktiivisuutta verkostoyhteistyössä sekä hanke- ja rahoitussuunnittelussa.

Aiempi kokemus mainituista tehtävistä ja tohtorin tutkinto soveltuvalta alalta katsotaan eduksi. Arvostamme solukko- ja pistokaslisäyksen osaamisen lisäksi näyttöjä projektihallinnoinnista ja menestyksellisestä ulkopuolisen tutkimusrahoituksen hakemisesta, sekä toimivia yhteistyöverkostoja.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9-10 (2882,07-3173,64 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-84-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

 
   
 

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-84-11. Hakuaika päättyy 20.5.2011 kello 16:00.

Lisätietoja

Dos. Tuija Aronen, p. 029 5324233, etunimi.sukunimi@metla.fi
Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 5322020, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 27.06.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute