Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Vanhempi tutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Vanhempi tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metlan hakee vanhempaa tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen Punkaharjun toimipaikkaan. Palvelussuhde alkaa 01.06.2011. Tutkijan tehtävänä on havupuiden solukkoviljelymenetelmien tutkimus- ja kehittämistyö, puiden kryopreservaatiotutkimus ja osallistuminen laboratorion kehittämis- ja laatutyöhön. Tutkimustyö toteutetaan vuosina 2011-14 EAKR-projektissa "Kasvullinen lisäys - osaamista ja teknologiaa biotalouden tueksi".

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kasvisolukkoviljelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyökykyjä ja englanninkielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa, sekä taitoja ja valmiutta käytännön laboratoriotyöhön osallistumiseen.

Aiempi kokemus mainituista tehtävistä, sekä kasvifysiologian ja molekyylibiologian syvällinen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös näyttöjä ulkopuolisen tutkimusrahoituksen menestyksellisestä hakemisesta sekä toimivia yhteistyöverkostoja.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9-10 (2882,07-3173,64 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-85-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

 
   
 

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-85-11. Hakuaika päättyy 20.5.2011 kello 16:00.

Lisätietoja

Dos. Tuija Aronen, p. 029 5324233, etunimi.sukunimi@metla.fi
Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 5322020, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 04.05.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute