Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Vanhempi tutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Punkaharjun toimipaikkaan, EAKR-projektiin "Kasvullinen lisäys - osaamista ja teknologiaa biotalouden tueksi". Tutkijan tehtävänä on lahonkestävää sydänpuuta tuottavien mäntyjen solukkolisäyksen testaaminen, männyn solukkoviljelmien sekundääriaineiden analysointi ja in vitro-valinta sekä puuaineen laadun in vitro-testauksen kehittäminen.

Tehtävä on määräaikainen 01.11.2011 - 10.07.2014

Työpaikka: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Punkaharjun toimipaikka, Finlandiantie 18, 58450 Punkaharju

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa sekä kasvibiologian/solukkoviljelyn ja mikrobiologian/biokemian osaamista. Käytännön laboratoriotyö kuuluu tutkimustehtävään. Tutkimusryhmässä toimiminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja sujuvaa englanninkielen taitoa. Tehtävä soveltuu myös tutkijakoulutettavalle.

Hakijalta odotamme: Aiempi kokemus mainituista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme innovatiivisuutta ja kykyä poikkitieteelliseen tutkimusotteeseen.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7-8 (2470,57-2661,70 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

 

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Hae paikkaa

Hakuaika päättyy 19.10.2011 kello 16:00

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-181-11

Metsäntutkimuslaitos, PL 18/ Jokiniemenkuja, 01301 Vantaa

Lisätietoja tehtävästä:

     

  Päivitetty: 30.09.2011 SaMe | Copyright Metla | Palaute