Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Laboratoriomestari

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 01.02.2011.

Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Punkaharjun toimipaikka, Finlandiantie 18, 58450 Punkaharju

Metlan Punkaharjun toimipaikassa on haettavana laboratoriomestarin vakituinen virka. Henkilön tehtävänä on Punkaharjun biotekniikkatutkimukseen erikoistuneen laboratorion päivittäisistä toimintaedellytyksistä huolehtiminen (mm. laite- ja välinehuolto, tilaukset ja tarjoukset, siisteys ja järjestys, steriilitavaran tuotanto, jätehuolto) sekä laboratorion laatujärjestelmän ja rekisterien ylläpito. Tehtävään kuuluu lisäksi osallistuminen tutkimustehtäviin solukkoviljelyn, kryopreservaation, molekyylibiologian ja puuntutkimuksen alalla.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään laboratorioalan peruskoulutusta ja tietotekniikan perustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja englanninkielen taitoa, koska laboratoriossa työskentelee myös ulkomaalaisia henkilöitä.

Hakijalta odotamme: Aiempi kokemus mainituista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi henkilön halua kehittää itseään ja laboratorion toimintatapoja ml. sähköisten järjestelmien hyödyntäminen.

Palkkauksen peruste: Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 3 (1864,85 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-243-10) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-243-10.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 14.01.2011 kello 16:00

Lisätietoja

Vanhempi tutkija Tuija Aronen, p. 029 5324233, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 20.12.2010 /SKet | Copyright Metla | Palaute