Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2012 - 31.12.2013
Määräaikaisuuden syy määräaikainen työsopimussuhde
Työaika: Virastotyöaika
Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Kaironiementie 15, 39700 Parkano

Viran/tehtävän kuvaus: Metsäntutkimuslaitoksen Länsi-Suomen yksikössä käynnistyy "BIOAKT-Pirkanmaan verkostopohjainen bio-osaamislaboratorio"-hanke, jonka tavoitteena on edistää bioaktiivisten yhdisteiden hyödyntämistä metsistä saatavista biomassoista ja parantaa edellytyksiä tutkimustiedon hyödyntämiseksi yritysten tuotekehitysprojekteissa. Tutkijan tehtävänä ovat EAKR-hankkeen projektisuunnitelman mukaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät.

Hakijalta odotamme: Kemian ja biokemian analyysimenetelmien tuntemusta ja kykyä soveltaa niitä metsäntutkimuksessa. Valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa kemian tai biokemian alalta sekä kykyä projektityöhön tiimin jäsenenä.

Luemme eduksi: Näytöt tieteellisestä tutkimustoiminnasta ja kokemus tutkimus- ja kehityshankkeissa toimimisesta katsotaan eduksi.

Palkkauksen peruste: Tehtävä on sijoitettu viraston palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8. (tehtäväkohtainen palkanosa 2661,70 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 27.12.2011 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-258-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-258-11.

Lisätietoja

Erikoistutkija Tytti Sarjala, p. 029 5324064, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 21.12.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute