Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Projektipäällikkö

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Projektipäällikkö

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metsäntutkimuslaitoksen Länsi-Suomen yksikössä on käynnistymässä puutoimialan yritysten toimintaedellytyksiä Pirkanmaalla edistävä kehittämishanke, "Puusta elinvoimaa". Hankkeen tavoitteena tehostaa puutoimialan yritysten verkottumista ja markkinointiviestintää sekä edistää puurakentamishankkeiden käyntiinlähtöä ja tutkimusta. Projektipäällikkö toimi myös valtakunnallisen PuuSuomi -verkoston paikallisena koordinaattorina.

Hankkeeseen haetaan projektipäällikkö määräajaksi 1.1.2012-31.12.2013. Tehtävän määräaikaa voidaan myöhemmin mahdollisesti pidentää. Projektipäällikön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa hankkeen toimenpiteet yhteistyössä puualan yrittäjien kesken. Projektipäällikön toimipiste on Metlan Parkanon toimipaikka.

Projektipäälliköltä edellytämme yliopisto- tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta puu- tai metsäalalta, työkokemusta sekä näyttöjä yhteistyöstä yritysten kanssa. Lisäksi edellytämme erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä näyttöjä organisointikyvystä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja matkustusvalmiutta.

Tehtävä on sijoitettu viraston palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7-8 (tehtäväkohtainen osa. om 2470,57 euroa/kk tai 2661,70 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakeminen

Hakuaika päättyy 5.12.2011 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-220-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-220-11.

Lisätietoja

Aluejohtaja Jori Uusitalo, p. 029 5324010, jori.uusitalo @ metla.fi
Tavoitettavissa: 8.00 - 16.00

  Päivitetty: 22.11.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute