Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan tutkijaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 1.5.2011 - 31.12.2011, jatko 1.1.2012-29.2.2012 edellyttää jatkorahoitusta.

Tutkija työskentelee Energiapuun mittauksen kehittäminen –hankkeessa, joka toteutetaan keskeisten puuenergia-alan hankintaorganisaatioiden ja muiden toimijoiden yhteistyönä. Hanketta koordinoi Metsäntutkimuslaitos. Hankkeessa tutkitaan energiapuutavaralajien kosteuden muutosta eri sääolosuhteissa palsta- ja tienvarsivarastoinnin aikana. Tuloksia hyödynnetään massan mittaukseen perustuvan energiapuun mittauksen, ja tässä tarvittavien muuntolukujen kehittämisessä.

Tutkijan tehtäviin kuuluvat tutkimusaineistojen keruun suunnittelu, johtaminen ja toteutukseen osallistuminen. Edelleen tutkijan tehtäviä ovat tutkimusaineistojen koostaminen sekä tulosten laskenta, laskentamenetelmien kehittäminen ja raportointi. Tutkija osallistuu hankkeen sidosryhmien kanssa käytännön energiapuun mittausta hyödyttävien toimintamallien suunnitteluun.

Hakijalta odottamme ylempää korkeakoulututkintoa maa- ja metsätaloustieteiden alalta, tilastomatemaattisten menetelmien perusteiden hallintaa ja valmiutta matkustamiseen ja maastotöihin.

Luemme eduksi kokemuksen tutkimustyöstä ja energiapuun hankinta- ja korjuumenetelmien tuntemuksen.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2882,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa.

Hakemukset

Hakuaika päättyy 15.4.2011 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-74-11).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-74-11.

Lisätietoja

  • Vanhempi tutkija Jari Lindblad, p. 029 5323072, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 23.06.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute