Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen kansainvälisen metsätalouden osaamisryhmään. Tutkija työskentelee joko Vantaan tai Joensuun toimipaikassa. Palvelussuhde alkaa 1.5.2011.

Kansainvälisen metsäpolitiikan tutkijan tehtävänä on tutkia ja analysoida kansainvälisestä näkökulmasta muutoksia metsäpoliittisessa toimintaympäristössä, metsäalan tulevaisuutta, politiikkatoimien ja -prosessien kehittämistä ja niiden vaikutuksia sekä metsien eri käyttömuotojen yhteensovittamista.

Tutkijalla tulee olla näyttöjä yllämainitusta tutkimuksesta, soveltuva tohtorin tutkinto, erittäin hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, kokemusta kansainvälisestä metsäpolitiikan tutkimusyhteistyöstä ja sen koordinoinnista, kokemusta tieteellisestä kirjoittamisesta sekä eri kohderyhmille suunnattujen julkaisujen toimittamisesta, tieteellisistä vertaisarvioinneista ja julkaisujen tuottamisen koordinoinnista.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3173,64 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-13-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-13-11. Hakuaika päättyy 11.4.2011 kello 16:00.

Lisätietoja

Professori Timo Karjalainen, p. 029 5323080, etunimi.sukunimi@metla.fi
Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 5322020, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 11.03.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute