Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen metsäteknologian osaamisryhmään Joensuun toimipaikkaan. Palvelussuhde alkaa 1.5.2011.

Puubiomassan hankintalogistiikan tutkijan tehtävänä on tukea puubiomassan korjuun, kuljetuksen ja mittauksen ja muiden metsäoperaatioiden kehitystä vahvalla logistiikan ja operaatioanalyysien osaamisella. Tutkimusalue kattaa uusien korjuu- ja kuljetusteknologisten ratkaisujen arvioinnin koko toimitusjärjestelmän näkökulmasta, puunhankinnan resurssitarpeiden arvioinnin, kuljetusmuotojen yhteen liittämisen sekä alue- ja maatason biomassan saatavuus- ja toimitusjärjestelmäanalyysit.

Tutkijan tulee hallita optimointi- ja simulointimenetelmiä ja tuntea näiden soveltamismahdollisuuksia strategisen ja operatiivisen tason puubiomassan logististen ongelmien analysointiin. Tutkija työskentelee Metlan tutkimus- ja kehittämisohjelmissa tuoden niihin logistiikan ja operaatioanalyysin menetelmäosaamista.

Tutkijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta.

Tutkijakoulutus, näytöt tieteellisestä tutkimustoiminnasta ja sekä kokemus tutkimus- ja kehityshankkeissa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (2661,70 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-22-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-22-11. Hakuaika päättyy 11.4.2011 kello 16:00.

Lisätietoja

Professori Antti Asikainen, p. 029 5323250, etunimi.sukunimi@metla.fi
Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 5322020, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 11.03.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute