Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee metsäsuunnittelun tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen Joensuun toimipaikkaan. Palvelussuhde alkaa 1.5.2011.

Tutkijan tehtävänä on metsien käytön suunnitteluun ja eri käyttömuotojen yhteensovittamiseen liittyvien tutkimus- ja kehittämishankkeiden suunnittelu, johtaminen ja toteuttaminen yhteistyössä muun metsäsuunnittelun osaamisalan tutkijaryhmän kanssa. Hankkeet liittyvät bioenergian saatavuuden, ilmastonmuutoksen vaikutusten ja sopeutumistoimien, ekosysteemipalveluiden ja muiden metsän tuotteiden ja palveluiden vuorovaikutussuhteiden selvittämiseen. Hankkeissa kehitetään ja sovelletaan suunnittelumenetelmiä ja -palveluita erilaisissa suunnittelutilanteissa, joiden alueellinen mittakaava vaihtelee tilatasolta aluetasolle. Palkattavalta tutkijalta odotetaan aktiivisuutta kotimaisen ja kansainvälisen tutkimusrahoituksen hankinnassa.

Tehtävään valittavalta edellytämme tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalta, hyvää metsäsuunnittelun menetelmäosaamista (esimerkiksi operaatioanalyyttiset menetelmät) sekä kokemuksia projektijohtamisesta.

Hakijan tulee liittää hakemukseen lyhyt tulevaa 5-vuotiskautta koskeva toimintasuunnitelma (enintään 2 sivua).

Tehtävään valitavalle hyödyksi luettavia ominaisuuksia ovat osoitettu aktiivisuus ulkopuolisen rahoituksen hankinnassa, toiminta kansainvälisissä hankkeissa sekä toimivat yhteistyöverkostot metsäsuunnittelun eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3173,64 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-23-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-23-11. Hakuaika päättyy 11.4.2011 kello 16:00.

Lisätietoja

Professori (vt.) Mikko Kurttila, p. 029 5323262, etunimi.sukunimi@metla.fi
Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 5322020, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 11.03.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute