Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen Puutuotteet, materiaalit ja mittaukset osaamisryhmään Joensuun toimipaikkaan. Palvelussuhde alkaa 1.5.2011.

Tutkijan tehtävänä on puuraaka-aineiden ja -materiaalien fysikaalisten, mekaanisten ja jalostus- ja käyttöteknisten ominaisuuksien ja niiden hyödyntämisen tutkimus erityisesti puutuotearvoketjuissa, mukaan lukien materiaali- ja tuoteominaisuuksien mallinnus ja kilpailukykyanalyysit. Tehtävät sisältävät myös puumateriaalien ympäristösuorituskyvyn ja teknisten ominaisuuksien parantamiseen tähtäävää materiaaliteknologista tutkimusta.

Tutkijalta edellytetään vahvaa puutieteen, erityisesti puufysiikan tutkimusosaamista, puumateriaalien ominaisuuksien fysikaalis-matemaattisen mallinnuksen työkalujen hallintaa ja kykyä arvioida modernien puulaboratoriotyyppisten tutkimus- ja testausmenetelmien soveltamisen mahdollisuuksia.

Tutkijalta edellytetään vähintään ylempää korkekoulututkintoa soveltuvalta alalta, tohtorin tutkinnon suorittaneet ovat etusijalla. Tutkijalla tulee olla hyvät valmiudet hankesuunnitteluun ja tutkimusviestintään osana osaamisalan työryhmää.

Puun modifiointitekniikoiden ja puutuotteiden valmistustekniikoiden tuntemus on eduksi tehtävien hoitamisessa.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (3173,64 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-21-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-21-11. Hakuaika päättyy 11.4.2011 kello 16:00.

Lisätietoja

Professori Erkki Verkasalo, p. 029 5323020, etunimi.sukunimi@metla.fi
Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 5322020, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 11.03.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute