Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metla hakee tutkijaa vakinaiseen työsuhteeseen Puutuotteet, materiaalit ja mittaukset osaamisryhmään Joensuun toimipaikkaan. Palvelussuhde alkaa 1.5.2011.

Tutkijan tehtävänä on tutkia puutavaran määrän ja laadun mittausta (aines- ja energiapuu) ja osallistua mittausmenetelmien kehittämiseen vahvalla fysikaalis-teknisellä ja matemaattisella otteella ja puutavaran mittauksen substanssin tuntemuksella. Tehtäviin kuuluvat mittausinformaatiologistiikka puunhankinta ja -käyttöketjuissa sekä modernien puuta koskemattomien mittausmenetelmien kehittäminen. Ensivaiheessa tutkimus keskittyy energiapuun mittaukseen. Mittausmenetelmien tutkija tukee myös Metlan julkisia palvelutehtäviä tutkimusalalla.

Tutkijan tulee hallita puutavaran määrän ja laadun mittauksessa käytettäviä puufysikaalisia ja mittausteknisiä menetelmiä ja matemaattisen mallinnuksen työkaluja sekä kyetä arvioimaan modernien tutkimusmenetelmien soveltamisen mahdollisuuksia ja mittaus- ja laadutusmenetelmien käyttöä puukaupassa ja puuhuollossa.

Tutkijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta ja hyvää yhteistyökykyä toimia ryhmässä.

Tutkijakoulutus katsotaan eduksi. Tutkijalla tulee olla hyvät valmiudet hankesuunnitteluun ja tutkimusviestintään osana osaamisalan työryhmää.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2882,07 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakeminen

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-20-11) . Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen.

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-20-11. Hakuaika päättyy 11.4.2011 kello 16:00.

Lisätietoja

Professori Erkki Verkasalo, p. 029 5323020, etunimi.sukunimi@metla.fi
Tutkimusjohtaja Leena Paavilainen, p. 029 5322020, etunimi.sukunimi@metla.fi

  Päivitetty: 11.03.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute