Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ratkaisuja metsien hoitoa, käyttöä, tuotteita, palveluja ja aineettomia arvoja koskeviin haasteisiin ja kysymyksiin.

Metsäntutkimuslaitoksen Joensuun toimipaikkaan haetaan metsäteknologian tutkijan sijaista ajalle 15.11.2011-31.8.2013. Tehtävänä on energiapuun kasvatukseen ja kauppaan liittyvän päätöksenteon tutkimus ja erityisesti mallittaminen metsänomistajan ja puun oston näkökulmasta ja siihen liittyvien tutkimusaineistojen keruu ja analysointi. Lisäksi tehtävänä on eri tyyppisten päätöksenteon tukityökalujen kehittäminen ja testaus mm. energiapuun korjuuvaihtoehtojen taloudellisiin ja ekologisiin tulemiin liittyen. Lisäksi tutkija toimii pohjoismaisen ENERWOODS -hankkeen vastuututkijana.

Hakijalta edellytetään toimeen soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus metsäenergian hyödyntämiseen liittyvästä metsäteknologisesta ja metsäsuunnittelun tutkimuksesta. Lisäksi hakijalta edellytetään vankkaa kokemusta metsäenergian tuottamista ja korjuuta tukevista laskenta- ja päätöstukimalleista ja niiden taustalla olevista menetelmistä. Toimen menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta kotimaisten ja kansainvälisten alan tutkimus- ja kehityshankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta.

Tehtäväalan tieteellinen julkaisutoiminta ja projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2911,07 €/kk) henkilön pätevyyden perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemukset

Hakuaika päättyy 4.11.2011 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (Työavain 400-195-11).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-195-11.

Lisätietoja

  Päivitetty: 28.10.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute