Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Projektisihteeri

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku  

Projektisihteeri

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee Joensuun toimipaikkaan projektisihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.06.2011  - 30.04.2012 Metti WoodSci - Metla-UEF yhteistyöverkosto -kehittämishankkeeseen. Hanke tähtää verkostomaisen toimintamallin rakentamiseen, käytännön yhteistyön kehittämiseen, yhteisesti kiinnostavien painopistealueiden identifioimiseen ja yhteishankkeiden suunnitteluun kolmella teema-alueella: bioenergiaa metsistä, puun hienokemikaalit ja puumateriaaliteknologia.

Projektisihteerin tehtävinä ovat: 1) yhteistyöverkoston toimintamallin suunnitteluun ja neuvotteluihin osallistuminen, dokumenttien kirjoitustyö ja muut sihteeritehtävät, 2) suunnitteluseminaarien/työpajojen järjestäminen ja dokumentointi, 3) hankekonsortioiden sisältösuunnitelmien, hakemusten ja muiden dokumenttien koostaminen ja budjettien valmistelu, 4) hankkeen ulkoiseen viestintään ja internet-sivujen laadintaan osallistuminen, 6) hankkeen loppuraportin kirjoitustyö ja koostaminen yhdessä vastuututkijan kanssa.

Projektisihteerin työ edellyttää teknis-taloudellisia perustietoja puupohjaisen bioenergian tuotannosta, käytöstä ja aihepiirin tutkimuksesta sekä puutieteestä ja -teknologiasta puukemiallisen ja puutuotealan tutkimuksen ja sen sovellusten näkökulmista katsottuna. Olennaista työssä ovat hyvät ryhmätyövalmiudet ja organisointikyky sekä kirjallisen ja suullisen viestinnän taidot.

Projektisihteeriltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta sekä kansainvälisten yhteistyöhankkeiden suunnittelussa ja dokumentoinnissa tarvittavia englannin kielen taitoja.

Aikaisempi kokemus kotimaisiin tai kansainvälisiin tutkimus- ja kehittämisverkostoihin ja asianomaisten tutkimusalojen tutkimustyöhön osallistumisesta sekä näytöt yhteistyöhankkeiden suunnittelusta ja koostamisesta katsotaan hakijoille eduiksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 5-6 (2156,59-2298,69 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa.

Hakemukset

Hakuaika päättyy 15.6.2011 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-113-11).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-113-11.

Lisätietoja

  Päivitetty: 06.06.2011 /KBym | Copyright Metla | Palaute