Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkimusjohtaja

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkimusjohtajaa tehtäväalana metsien kestävä käyttö ja biomassan hyödyntäminen. Virka täytetään määräajaksi 1.8.2010 - 31.7.2015. Toimipaikka on Vantaa.

Tutkimusjohtajan tehtävänä on johtaa, valvoa ja kehittää vastuullaan olevaa tutkimus- ja kehittämispalvelut sekä tiedon ja teknologian siirto -prosessia. Tutkimusjohtaja kuuluu Metlan johtoryhmään ja hän raportoi ylijohtajalle. Lisäksi hän osallistuu Metlan strategian, organisaation ja toiminnan suunitteluun, toteutukseen ja edelleen kehittämiseen.

Tutkimusjohtajalta vaaditaan tohtorin tutkinto, hyvä perehtyneisyys metsäntutkimukseen ja hallinnon tuntemus. Lisäksi tutkimusjohtajalta vaaditaan tehtävien edellyttämä, käytännössä osoitettu johtamistaito. Palkkaus sopimuksen mukainen.

Tutkimusjohtajan valinnassa ansioksi luetaan käytännössä osoitettu yhteistyökyky ja verkostot kotimaisten sekä kansainvälisten sidosryhmien kanssa, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä kielitaito.

Hakemukset

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Metsäntutkimuslaitoksen johtokunnalle. Hakemukseen liitetään nimikirjanote tai oikeaksi todistettu ansioluettelo sekä muut asiakirjat, joilla hakija katsoo merkitystä virkaa täytettäessä. Hakemuksia ei palauteta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-90-10). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
Kirjaamo
PL 18/ Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 4.6.2010 kello 16:15. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-90-10.

Lisätietoja

  • Ylijohtaja Hannu Raitio, p. 029 532 2010, etunimi.sukunimi@metla.fi
    Tavoitettavissa: 9.00-16.00
  Päivitetty: 07.06.2012 /KBym | Copyright Metla | Palaute