Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metsäntutkimuslaitoksen Vantaan toimipaikkaan haetaan tutkijaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 01.01.2011 - 30.06.2013.

Tutkijan tehtävänä on osallistua tutkimuksen suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin hankkeessa, jossa tuotetaan laskelmia yhdistetyn aines- ja energiapuun kasvatusvaihtoehdoista. Tutkimuksessa tarkastellaan tuotos- ja tuottovaikutusten lisäksi kasvatusohjelman vaikutuksia hiilensidontaan sekä biomassatuotannon ja talteenoton hiilijalanjälkeä. Tutkimuksessa sovelletaan ja kehitetään mallipohjaisia analyysimenetelmiä.

Tutkija osallistuu tutkimustiedon käytäntöön siirtoon sekä tutkimuksesta tiedottamiseen ja raportoimiseen.

Valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta tai vastaavaa tieteellistä näyttöä sekä käytännössä osoitettua perehtyneisyyttä tehtäväalan tutkimustoimintaan ja siinä sovellettaviin menetelmiin.

Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta työskentelyyn laajassa, eri organisaatioissa toimivien tutkimusryhmien muodostamassa tutkimusverkostossa.

Tehtävissä vaaditaan perehtyneisyyttä kasvu- ja tuotostutkimuksen tutkimusmenetelmiin, kasvumallinnukseen ja metsikkötason simulointitutkimuksiin ja niissä sovellettuihin menetelmiin.

Eduksi luetaan perehtyneisyys MOTTI-ohjelmistoon ja sen käyttöön analyysimenetelmänä. Eduksi luetaan myös aines- ja energiapuun kasvatusmenetelmien käytännön tuntemus.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7 (2438,86 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakemukset

Hakuaika päättyy 28.12.2010 kello 16:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-250-10).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18/ Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-250-10.

Lisätietoja

  • Erikoistutkija Jari Hynynen, p. 029 5322350, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 21.12.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute