Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 26.01.2010 - 31.03.2011 (jatko 1.4.2011-31.3.2014 edel. jatkorahoitusta). Toimipaikkana on Vantaa.

Tutkijan tehtävänä on vesiliukoisten yhdisteiden, kuten fenolien ja flavonoiden tutkiminen etupäässä puun juurten kuoresta ja puuaineesta. Hän vastaa kaasu- (GLC) ja nestekromatografia (HPLC)-analyyseistä ja tunnistuksesta modernien spektroskooppisten menetelmien avulla. Hän osallistuu myös Metlan HPLC-MS-massalaitteella tehtävien analyysien kehittämiseen sekä MIR/NIR-spektroskopian kehittämiseen. Tutkija toimii väitöskirjatyöntekijänä yhteistyöprojektissa Helsingin yliopiston kemian laitoksen orgaanisen kemian laboratorion kanssa.

Valittavalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto tutkimusalalta tai hänen tulee olla aivan opintojensa loppuvaiheessa, sekä hänen tulee olla perehtynyt sovellettaviin menetelmiin.

Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen tutkimustoimintaan osana tutkimusryhmää.

Palkka määräytyy Metlan ja JUKO ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-527-09). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Keskuskirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 20.1.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-527-09.

Lisätietoja

  Päivitetty: 07.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute