Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa vakinaiseen työsopimussuhteeseen alkaen 1.2.2010. Toimipaikkana on Vantaa.

Tutkijan tehtävänä on metsäsektorin toimintaan kytkeytyvän ilmasto- ja energiapolitiikan taloudellinen tutkimus. Tutkimuskohteita ovat metsäsektorin ilmastokysymyksiin liittyvien metsä-, energia- ja ilmastopoliittisten ohjauskeinojen vaikuttavuus ja kustannustehokkuus sekä metsäenergian kysyntään ja tarjontaan vaikuttavien tekijöiden analyysi. Tutkija tekee tieteellistä tutkimusta ja osallistuu Metlan politiikkatutkimuksen mallinnuksen kehitystyöhön.

Pätevyysvaatimuksena tutkijalle on ylempi korkeakoulututkinto taloustieteissä (kansantaloustiede, metsäekonomia, tuotantotalous, ympäristötaloustiede).

Tutkijalla tulee olla perustiedot metsäsektorin asemasta Suomen kansantaloudessa ja hänellä tulee olla hyvät edellytykset metsäsektorin numeeriseen mallinnukseen.

Luemme toimenalaan liittyvän tohtorin tutkinnon eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (tehtäväkohtainen palkanosa on 2829,52 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-525-09). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Keskuskirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 15.1.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-525-09.

Lisätietoja

  Päivitetty: 05.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute