Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metsäntutkimuslaitoksen Vantaan toimipaikkaan haetaan tutkijaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 1.7.2010–31.5.2011 sopimuksen mukaan.

Hankkeen tavoitteena on 1) selvittää yksityiskohtaisesti, vastaavatko Yasso07-maaperän hiilimallin antamat tulokset Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tehtyjä mittauksia ja 2) tarvittaessa kalibroida Yasso07-malli uudestaan Pohjoismaisen aineiston avulla kasvihuonekaasuinventaariota varten."

Tutkijan tehtävänä on 1) koostaa ja analysoida olemassa olevat sekä karikkeen hajoamisen että maaperän hiilivaraston ja sen muutoksen mittausaineistot; 2) selvittää että vastaako Yasso07-mallin antamat tulokset Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tehtyjä mittauksia.

Pätevyysvaatimuksena tutkijalle on maisterin tutkinto (metsäekologia, metsänarviointi, matematiikka, tilastotiede tai ympäristötiede).

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta työskentelyyn tutkimusryhmän jäsenenä. Lisäksi hakijoilta edellytetään perehtyneisyyttä tilastollisiin menetelmiin ja mallinnukseen.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8 (tehtäväkohtainen palkanosa on 2601,54 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen 14.6.2010 klo 16.15 mennessä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-94-10).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
Keskuskirjaamo
PL 18
Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-94-10.

Lisätietoja

  Päivitetty: 11.10.2013 /KBym | Copyright Metla | Palaute