Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Vanhempi tutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Vanhempi tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metsäntutkimuslaitoksen Vantaan toimipaikkaan haetaan vanhempaa tutkijaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 1.1.2011–31.12.2014.

Tutkijan tehtävänä on Suomen digitaalisen maaperäkartan tietojen yhdistäminen, tarkentaminen ja yleistäminen muiden tietolähteiden avulla (VMI, korkeusmalli, digitaalinen peruskartta), sekä muiden projektissa tarvittavien metsiin liittyvien pistetietojen ja malliennusteiden yleistäminen Suomen alueelle.

Tutkija osallistuu myös metsätuhotutkimukseen koostamalla tietoa metsätuhoista ja laatimalla tuhohavainnoista tuhoriskimalleja. Tehtävissä sovelletaan kaukokartoitus- ja spatiaalisen tilastotieteen menetelmiä ja ne ovat luonteeltaan vaativia.

Tutkija vastaa osakokonaisuuksien tehtävien suunnittelusta ja valmistumisesta siten, että ne tukevat hankekokonaisuutta. Tutkija raportoi tutkimuksestaan kansallisiin ja kansainvälisiin sarjoihin, sekä osallistuu hankkeen raportointiin ja tutkimustulosten esittelyyn.

Valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, sekä käytännössä osoitettua perehtyneisyyttä tehtäväalan tutkimustoimintaan ja siinä sovellettaviin menetelmiin.

Tehtävät vaativat perehtyneisyyttä metsiin liittyviin tutkimus- ja seurantamateriaaleihin, sekä spatiaalisen tilastotieteen-, että kaukokartoitusmenetelmien hallintaan. Tehtävissä vaaditaan sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja soveltuvuutta työskentelyyn tutkimusryhmän jäsenenä.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (2845,08 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakemukset

Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen 12.11.2010 klo 16.00 mennessä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.valtiolle.fi (työavain 400-204-10).

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
Keskuskirjaamo
PL 18
Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-204-10.

Lisätietoja

  • Vanhempi tutkija Aleksi Lehtonen, p. 029 5322362, aleksi.lehtonen @ metla.fi
  • Vanhempi tutkija Mikko Peltoniemi, p. 029 5325329, mikko.peltoniemi @ metla.fi
  Päivitetty: 27.10.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute