Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajalle 11.1.2010–31.3.2011, jatkuen 1.4.2011-31.3.2014 edellyttäen jatkorahoitusta. Toimipaikkana on Vantaa.

Tutkijan tehtävänä on tutkia erilaisten lähtöaineiden kuumavesiuuttoa erityisesti pilot-mittakaavan laitteistoilla, uutto-olosuhteiden optimoimiseksi. Tehtävään valittavalta edellytetään aiempaa kokemusta paineistettuun kuumavesiuuttoon käytettävien uuttolaitteiden käytöstä sekä suodoksen fraktioinnista ja näytteiden kaasukromatografisesta analysoinnista. Työtehtäviin kuuluu myös paineistetun kuumavesiuuton yhdistäminen ionisilla liuottimilla tehtäviin uuttoihin ja katalyysiin. Tehtävään valittavan tulee tuntea kotimaisten raaka-aineiden kuten yleisimpien kotimaisten puulajien, sammaleen ja turpeen kemiallisen rakenteen perusteet.

Valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, sekä käytännössä osoitettua perehtyneisyyttä tehtäväalan tutkimustoimintaan ja siinä sovellettaviin menetelmiin.

Lisäksi edellytetään kyky itsenäiseen tutkimustoimintaan osana tutkimusryhmää.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7 (tehtäväkohtainen palkanosa on 2405,63 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-520-09). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Keskuskirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 7.1.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-520-09.

Lisätietoja

  Päivitetty: 04.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute