Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Tietohallintopäällikkö

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tietohallintopäällikkö

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metlassa on haettavana TIETOHALLINTOPÄÄLLIKÖN virka 1.12.2010 lukien.

Tietohallintopäällikkö johtaa Metlan tietohallintoa ja vastaa tietojärjestelmien ja it-arkkitehtuurin toimivuudesta sekä kehittämisestä yhdessä tietohallintohenkilöstön kanssa. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat tietohallinnon palvelu- ja laitehankinnoista vastaaminen sekä it-järjestelmien ja -palvelujen laadun kehittäminen. Tietohallintopäällikkö vastaa tietohallinnon asiakaslähtöisestä organisoinnista, ohjauksesta ja kehittämisestä Metlalle lisäarvoa tuottaen sekä osallistuu Metlan it-strategian määrittelyyn ja vastaa sen toteutuksesta.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta tietohallinnon ja tietotekniikan eri osa-alueiden johtamisesta ja kehittämisestä sekä it-hankinnoista. Hakijalta edellytetään näyttöä hyvästä johtamisosaamisesta sekä it-sopimuskäytäntöjen ja tietoturvakysymysten tuntemisesta. Hakijan on pystyttävä tehokkaita arviointimenettelyjä soveltamalla arvioimaan it-toiminnan kokonaisuuksia osana Metlan toimintoja.

Hakijalta odotamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä systemaattinen, analyyttinen työskentelytapa ovat ominaisuuksia, joita arvostamme valinnassa. Kokemus tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatioiden vaativista
tietohallintotehtävistä katsotaan eduksi.

Tietohallintopäällikön virka on sijoitettu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 13 (4096,03 euroa/kk). Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksen.

Hakemukset

Metlalle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 22.10.2010 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Hakemukset voi myös toimittaa osoitteella:
Metsäntutkimuslaitos
Kirjaamo
PL 18, (Jokiniemenkuja 1)
01301 Vantaa.

Hakemuksessa tulee mainita haettavan tehtävän työavain: 400-164-10. Hakemuksia ei palauteta

Lisätietoja

  • palvelujohtaja Kristiina Borg 13.-14.10. ja 20.-21.10. klo 16-17, p. 029 5322110, s-posti: kristiina.borg@metla.fi
  Päivitetty: 08.10.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute