Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Ryhmänjohtajia

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Ryhmänjohtajia

Metsäntutkimuslaitoksen viranomaistehtäviin kuuluva Valtakunnan metsien inventointi (VMI) on metsien ja metsävarojen seurantajärjestelmä, joka tuottaa valtakunnallista, luotettavaa ja toistuvaa tietoa metsävaroista, maankäyttömuodoista, metsien terveydentilasta sekä monimuotoisuudesta

Metla hakee kenttäkaudeksi 2010 VMI:n maastotöihin määräaikaisia ryhmänjohtajia. Työskentely maastossa tapahtuu ryhmissä, joissa ryhmänjohtajan lisäksi on alueesta riippuen 1-2 mittausapulaista. Maastokausi kestää 4-5 kk, joka alkaa 2 viikon koulutusjaksolla toukokuun alussa. Mittauksia tehdään vuosittain koko maan alueella ja valittavien ryhmänjohtajien mittausalueet sijoittuvat eri puolille maata.

Työstä maksetaan sopimuspalkkaa, joka on minimissään 2250 euroa/kk. Tehtävään valittavilta edellytetään maastokelpoisuutta, valmiutta matkatyöhön, omaa autoa sekä metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan koulutusta tai näihin tutkintoihin tähtääviä pitkällä olevia opintoja. Koulutus ja tehtävään sopiva työkokemus otetaan huomioon palkkaa määriteltäessä. Eduksi luetaan hakijan aiempi työkokemus metsänmittaustehtävissä, erityisesti aiempi kokemus VMI:n maastotöissä. Työstä aiheutuvat matkustus- ja majoituskustannukset korvataan ja työstä maksetaan päivärahaa valtion matkustussäännön mukaisesti. Edellytyksenä valintaan on osallistuminen koulutusjaksolle ja sitoutuminen työskentelemään koko kenttäkauden ajan.

Ryhmänjohtaja vastaa ryhmänsä maastotöiden yleisestä organisoinnista ja koealoilla tehtävistä mittauksista. Ryhmänjohtajan tehtävänä ovat erityisesti koealakuviolta tehtävät mittaukset ja arviot. Arvostamme valittavilta ryhmätyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta vaihtelevaan työaikaan ja viikonlopputyöskentelyyn. Työssä on kuukauden pituinen koeaika.

Hakemukset

Vapaamuotoisessa hakemuksessa on mainittava tehtävän kannalta oleelliset opinnot ja työkokemus sekä hakijan kesäajan verotuskunta. Lisäksi on mainittava metsäkeskustasolla alueet, joilla hakija ensisijaisesti haluaa työskennellä. Ryhmän kenttäkauden aikainen työalue on noin metsäkeskuksen kokoinen alue.

Hakemukset, joita ei palauteta pyydetään lähettämään 12.3.2010 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jari.niemi@metla.fi tai osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
VMI/Jari Niemi
PL 18
01301 Vantaa

Lisätietoja

  • tutkija Arto Ahola, p. 029 5322193, arto.ahola@metla.fi
  Päivitetty: 04.03.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute