Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija – tuote- ja palvelumarkkinointi

 

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Tutkijan tehtävänä on puutuote- ja bioenergia-alan kuluttaja- ja asiakaslähtöisten tuote- ja palveluratkaisujen menetelmällisen markkina- ja markkinointitutkimuksen kehittäminen ja verkottaminen. Tutkija osallistuu myös puurakentamisen tuotteiden kansainväliseen markkinatutkimukseen.

Hakijalta edellytetään tutkimusalaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kuluttaja-, markkina- tai markkinointitutkimuskokemusta. Toimi täytetään mahdollisimman pian. Aiemmin tehtävään jätetyt hakemukset otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Hakemukset

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti valtion sähköisen työhakusivuston kautta osoitteessa www.valtiolle.fi viimeistään 27.8. 2010 klo 16.00.

Hakemukset voi toimittaa myös Metsäntutkimuslaitoksen kirjaamoon osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
Keskuskirjaamo
PL 18
Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Työavaimen numero 400-123-10 on mainittava sekä hakemuksessa että kirjekuoressa. Hakemuksiin liitetään ansio- ja julkaisuluettelo sekä lyhyt selvitys tutkimustyöstä.

Lisätietoja

  Päivitetty: 20.07.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute