Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija – metsäklusterin yritys- ja elinkeinotoiminnan kilpailukyky

 

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Tutkijan päätehtävinä ovat puutuote- ja bioenergia-alan kannattavuustutkimukset sekä strategiset riski- ja kustannusanalyysit. Tutkija osallistuu aktiivisesti myös liiketoiminta- ja kumppanuusmallien sekä arvoverkkojen tutkimustoiminnan kehittämiseen sekä puutuotteiden ympäristösuorituskykytutkimukseen yhdessä Metlan metsäekonomian, puutieteen ja metsäteknologian tutkijoiden kanssa.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, menetelmällistä osaamista yrityksen taloustieteissä, valmiuksia toimia kansainvälisissä tutkimusverkostoissa sekä kykyä ulkopuolisen rahoituksen hankintaan. Toimi täytetään mahdollisimman pian. Aiemmin tehtävään jätetyt hakemukset otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Hakemukset

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti valtion sähköisen työhakusivuston kautta osoitteessa www.valtiolle.fi viimeistään 27.8. 2010 klo 16.00.

Hakemukset voi toimittaa myös Metsäntutkimuslaitoksen kirjaamoon osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
Keskuskirjaamo
PL 18
Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Työavaimen numero 400-122-10 on mainittava sekä hakemuksessa että kirjekuoressa. Hakemuksiin liitetään ansio- ja julkaisuluettelo sekä lyhyt selvitys tutkimustyöstä.

Lisätietoja

  Päivitetty: 20.07.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute