Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkimusmestari

 

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkimusmestaria määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 3.5.2010. Määräaikaisuus päättyy riippuen Metlan hankerahoitusten jakopäätöksistä, kuitenkin viimeistään 30.11.2010. Toimipaikkana on Suonenjoki.

Tutkimusmestarin pääasialliset työt ovat koeviljelysten perustamiseen liittyvät työt ja koetaimien mittaus koeviljelyksillä. Tutkimusmestari työskentelee pääsääntöisesti vakituisen tutkimusmestarin parina.

Edellytämme matkustusvalmiutta, sillä työkomennukset ovat ulkopaikkakunnilla ja ovat kestoltaan usein noin 5 päivää. Edellytämme kokemusta käytännön metsänjalostustöistä, kykyä työskennellä maastossa, hyvää fyysistä kuntoa sekä raivaussahan- ja moottorisahan käyttöön vaadittavaa ammattitaitoa (osoitettava riittävä koulutus moottori- ja raivaussahan käyttämiseen.) Ajokortti (vähintään BE) ehdoton vaatimus. Englannin kielen taito ja kokemus maastotallentimien käytöstä katsotaan eduksi.

Palkka määräytyy Metla- PAJ työehtosopimuksen mukaan, vaatimusluokka I - II. Työaika : viikkotyöaika, 38t 15min/vko

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@metla.fi. Voit hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
Kirjaamo
PL 18
Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Paperihakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 13.4.2010 kello 16:00. Sekä sähköisissä että paperihakemuksissa tulee mainita selvästi diaarinumero 124/111/2010.

Työpaikkaan valitulle henkilölle ilmoitetaan valinnasta 23.4.2010 mennessä.

Lisätietoja

  • Metsätalousinsinööri Marja-Leena Kilpeläinen, p. 029 5324851, marja-leena.kilpelainen@metla.fi
  Päivitetty: 07.04.2010 /SKet | Copyright Metla | Palaute