Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Vanhempi tutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Vanhempi tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee metsäkylvötutkijaa, jonka tehtävä on metsäkylvömenetelmien kehitystyö, kylvötaimikoiden hoitomenetelmien kehittäminen, metsäkylvötutkimus- ja kehittämishankkeiden suunnittelu yhdessä alan toimijoiden kanssa, toimijoiden koulutuksen järjestäminen sekä pohjoismaisten yhteistyöverkkojen luonti. Tavoitteena on metsäkylvöjen taimisaantojen lisääminen metelmäkehityksen ja toimijoiden kasvaneen osaamisen kautta. Tehtävä on vakinainen, palvelussuhde alkaa 15.11.2010.

Tehtävän sijoituspaikka on Metlan Itä-Suomen alueyksikön Suonenjoen toimipaikka.

Valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, metsätalouden tuntemusta, hyvää näyttöä omasta tutkimustoiminnasta ja hyvää perehtyneisyyttä metsänviljelyn tutkimusmenetelmiin. Tohtorintutkinto luetaan eduksi.

Hyvä koulutustaito ja -kokemus sekä yhteistyökyky perustutkimusta tekevien ja käytännön toimijoiden kanssa on välttämätön edellytys toimen menestykselliselle hoitamiselle. Hakemukseen tulee liittää ansio- ja julkaisuluettelo.

Tehtävä on sijoitettu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10-11 (3132,91-3420,73 euroa/kk). Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-188-10). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
Kirjaamo
Jokiniemenkuja 1
PL 18
01301 VANTAA

Hakuaika päättyy 27.10.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-188-10.

Lisätietoja

  Päivitetty: 12.10.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute