Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Vanhempi tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee vanhempaa tutkijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen alkaen 1.5.2010. Toimipaikkana on Suonenjoki.

Metla hakee taimituotannon tutkijaa, jonka tehtävä on metsäpuiden taimihuoltoon liittyvä tutkimus- ja kehittämistyö sekä aihepiiriin liittyvän tiedon ja teknologian siirto. Tutkimuksissa selvitetään kasvatus- ja varastointiolosuhteiden ja -menetelmien vaikutuksia taimien ominaisuuksiin sekä taimitarhavaiheen aikana että istutuksen jälkeen. Tavoitteena on löytää parhaat taimikasvatusmenetelmät koko kasvukauden istutusketjuihin.

Valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, metsätalouden tuntemusta ja hyvää perehtyneisyyttä ja näyttöä taimien vuosirytmi-, ravinne- ja vesitaloustutkimuksesta, etenkin tutkimusalan metodiosaamisesta.

Eduksi katsotaan tohtorin tutkinto. Hyvä yhteistyökyky sekä perustutkimusta tekevien ja että käytännön toimijoiden kanssa sekä hyvät kommunikointitaidot ovat edellytyksinä toimen menestykselliselle hoitamiselle.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10-11 (tehtäväkohtainen palkanosa on 3115,77 - 3402,02 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-3-10). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Kirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 5.2.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-3-10.

Lisätietoja

  • Professori Leena Finér, p. 029 5323067, leena.finer @ metla.fi
  • Erikoistutkija Heikki Smolander, p. 029 5324810, heikki.smolander @ metla.fi
  Päivitetty: 18.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute