Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2010 – 31.12.2011 ja mahdollisesti edelleen 1.1.2012 – 31.12.2013. Tehtävä tulisi vastaanottaa mieluiten 1.3.2010 alkaen. Toimipaikka on sopimuksen mukaan Metlan Pohjois-Suomen (keskuspaikka Rovaniemi) tai Etelä-Suomen (Vantaa) alueyksikössä.

Tutkijan tehtävänä on metsien tuottamien ympäristöhyödykkeiden (erityisesti matkailu- ja virkistyskäyttö ja luonnon monimuotoisuus) taloudelliseen arvottamiseen ja markkinapohjaisiin ohjauskeinoihin liittyvä tutkimustyö EU:n 7. puiteohjelmasta rahoitettavassa kansainvälisessä hankkeessa ”New Ways to Value and Market Forest Externalities” (NEWFOREX). Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen hankkeen sisäiseen yhteydenpitoon, raportointiin sekä kokousten ja tapahtumien järjestämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat ylempi korkeakoulututkinto taloustieteiden alalta sekä julkaisunäytöin osoitettu perehtyneisyys markkinattomien hyötyjen arvottamistutkimuksen menetelmiin ja niihin liittyvään ekonometriseen mallinnukseen.

Hakijalta odotetaan sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tohtorin tutkinto tai käynnissä olevat tohtoriopinnot ja kokemus kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä luetaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 8–9 (tehtäväkohtainen palkanosa 2587,31–2829,52 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka voi olla enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-5-10). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Kirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakemuksiin liitetään ansio- ja julkaisuluettelo.

Hakuaika päättyy 5.2.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-5-10.

Lisätietoja

  Päivitetty: 20.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute