Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Laboratoriopäällikkö

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Laboratoriopäällikkö

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Haemme Metlan Pohjois-Suomen alueyksikköön määräaikaista LABORATORIOPÄÄLLIKKÖÄ. Työsopimussuhteinen toimi täytetään viideksi vuodeksi 1.12.2010 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laboratoriopäällikön tehtävänä on osallistua Metlan Rovaniemen toimipaikan, Lapin ELY-keskuksen ja Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen Rovaniemen toimipaikan laboratorioiden yhdistämiseen ja johtaa perustettavaa laboratoriota. Laboratoriopäällikkö osallistuu yhteistoimintalaboratorion taloudellisen perustan ja palvelukonseptin luomiseen, henkilöstön yhteensovittamiseen, työskentelyn organisointiin ja koulutukseen. Hän myös vastaa yhteistoimintalaboratorion analytiikasta ja laitekannasta, toimii laboratoriohenkilökunnan esimiehenä ja osallistuu Metla-tason toimintaan.

Yhteistoimintalaboratorio sijoittuu Metlan Rovaniemen toimipaikan tiloihin. Yhdistyvässä laboratoriossa työskentelee noin 10 henkilöä laboratoriotehtävissä ja 5-8 tutkijaa.

Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kemiallisen ympäristöanalytiikan ja laitetekniikan hallintaa ja esimiestaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi perehtyneisyys menetelmien kehittämiseen, tutkimustyöhön sekä laatujärjestelmien ja laboratorion tietojärjestelmien tuntemus, hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä hyvä englannin kielen taito.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (tehtäväkohtainen palkanosa on 3115.77 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Tehtävään saadaan EAKR-rahoitusta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjalliset hakemukset, joita ei palauteta, voi toimittaa osoitteella: Metla, Rovaniemi, Eteläranta 55, PL 16, 96301 Rovaniemi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee näkyä tehtävän työavain 400-174-10.

Hakuaika päättyy 15.10.2010 kello 16.00.

Lisätietoja

  • Laboratorionjohtaja Marjatta Kantola, p. 029 5322402, etunimi.sukunimi@metla.fi
  • Asiakaspäällikkö Virpi Alenius, p. 029 5324529, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 08.10.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute