Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.02.2010 - 31.07.2012. Tutkija työskentelee Valtakunnan Metsien Inventointi (VMI) -hankkeen ryhmässä, ja sijoituspaikkana kysymykseen tulee hakijan toiveiden mukaisesti joko Joensuu tai Vantaa.

Tutkijan tehtävänä on osallistua kotimaisten ja kansainvälisten inventointihankkeiden toteutukseen sekä kehittää inventointimenetelmiä ja -tuotteita näissä hankkeissa. Tehtäviin kuuluu myös avustaminen kehitysyhteistyöhankkeiden koulutuksen järjestelyssä ja opetuksessa.

Tehtävä edellyttää metsäninventoinnin, metsänmallinnuksen ja kaukokartoituksen menetelmien tuntemusta. Toimen menestyksellinen hoito edellyttää lisäksi ohjelmointitaitoa, kokemusta puustomittausten suunnittelusta ja toteutuksesta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä. Työhön sisältyy myös työjaksoja ulkomailla.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa metsätieteistä, ensisijaisesti metsänarvioimistieteestä.

Palkka määräytyy Metlan ja JUKO ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-1-10). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Kirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 29.01.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-1-10.

Lisätietoja

  Päivitetty: 15.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute