Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot
Metla » Metlassa nyt » Avoimet työpaikat » Avustava tutkija

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Tehtävä on määräaikainen 01.01.2011 - 31.12.2011, jatko 1.1.2012 - 31.6.2013 edell. jatkorahoitusta.

Työpaikan tiedot: Metsäntutkimuslaitos, Itä-Suomen alueyksikkö, Joensuun toimipaikka, Yliopistonkatu 6, 80100 Joensuu.

Tutkijan tehtävänä on metsäkoneenkuljettajaa opastavan järjestelmän tutkiminen ja kehittäminen. Tutkimustehtävinä ovat reaaliaikaisen palautteenantoUutisetjärjestelmän tarjoaman hyötypotentiaalin ja maaston kulkukelpoisuuden huomioon ottavan ja metsäkuljetusta tehostavan reititysjärjestelmän kehittäminen, tutkimus ja evaluointi. Tutkimus ja järjestelmäkehitys toteutetaan sekä simulaattori- että metsäympäristössä. Tutkimus kuuluu Metsäklusteri Oy:n tutkimusohjelmaan Value through intensive and efficient fibre supply.

Hakijalta edellytetään toimeen soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto, vankkaa kokemusta metsäkoneenkuljettajatutkimuksesta sekä simulaattori- että kenttäolosuhteissa. Lisäksi tutkijan on hallittava paikannus- ja paikkatietojärjestelmien metsäkonesovellusten perusteet ja hänellä on oltava kokemusta metsäkoneen terramekaniikan tutkimuksesta.

Eduksi luemme näytön metsäkonevalmistajien kanssa toteutetuista tutkimushankkeista sekä kokemuksen työskentelystä strategisten huippuosaamiskeskittymien tutkimusohjelmissa.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 7 (2438,86 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Hakemukset

Hakuaika päättyy 28.12.2010 kello 16:00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-247-10). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos
PL 18 / Jokiniemenkuja 1
01301 Vantaa

Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-247-10

Lisätietoja

  • Professori Antti Asikainen, p. 029 5323250, etunimi.sukunimi@metla.fi
  Päivitetty: 22.12.2010 /SKet | Copyright Metla | Palaute