Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.02.2010 - 31.12.2012. Toimipaikkana on Joensuu.

Tutkijan tehtävinä ovat hankkeen 'Keski- ja Itä-Euroopan metsätietopalvelu (KIEMET)' toiminnan koordinointi ja hankehallinto, hankepartnereiden asiantuntijoiden työn johtaminen, projektin kokousten ja tapahtumien järjestäminen. Tiedon hankinta Keski- ja Itä-Euroopan maiden metsätalouksista, tiedon analysointi ja jalostaminen. KIE-etsätietopalvelun täydentäminen ja kehittäminen. Yhteydenpito sidosryhmiin ja tutkimustiedon jalkauttaminen eri tavoin.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, metsäalan, erityisesti Keski- ja Itä-Euroopan maiden metsäsektoreiden tuntemusta, äidinkielen tasoista suomen kielen taitoa, sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä kokemusta kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.

Venäjän sekä Keski- ja Itä-Euroopan maiden kielten taito luetaan eduksi.

Palkka määräytyy Metlan ja JUKO ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Joensuu
Kirjaamo
Yliopistokatu 6 (PL 68)
80100 Joensuu

Hakuaika päättyy 12.01.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-518-09.

Lisätietoja

  Päivitetty: 14.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute