Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen alkaen 1.3.2010. Toimipaikkana on Joensuu.

Tutkijan tehtävänä on puutuote- ja bioenergia-alojen kuluttaja- ja asiakaslähtöinen markkina- ja markkinointitutkimus. Tutkimuskohteena ovat erityisesti uusien puu- ja bioenergiatuotteiden palveluratkaisujen liiketaloudelliseen kannattavuuteen ja arvonmuodostukseen vaikuttavat tekijät.

Tutkijan tehtäviin kuuluu tutkimusmenetelmien aktiivinen kehittäminen, yhteistyöverkostojen luonti sekä puurakentamiseen ja siihen liittyvien palvelujen liiketoimintamallien tutkiminen lähialueilla, erityisesti Venäjän asuntorakentamisessa. Tutkija osallistuu myös ajankohtaisten markkinakatsausten tekemiseen.

Hakijalta edellytetään tutkimusalaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä monipuolisia näyttöjä markkina- ja markkinointitutkimuksessa.

Tehtävien hyvä hoitaminen edellyttää metsäsektorin tuntemusta ja yhteistyökykyä sekä taloustieteellisten menetelmien osaamista.

Jatkotutkinto, julkaisutoiminta, tutkimusyhteistyö kansainvälisissä tutkijaverkostoissa, ulkopuolisen rahoituksen hankintakyky sekä käyttäjälähtöisten kysyntätutkimusmenetelmien tuntemus luetaan hakijalle eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 9 (tehtäväkohtainen palkanosa on 2829,52 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-519-09). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Kirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 5.2.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-519-09.

Lisätietoja

  Päivitetty: 15.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute