Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Varttunut tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee varttunutta tutkijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen alkaen 1.3.2010. Toimipaikkana on Joensuu.

Tutkija tekee metsähydrologista mallinnusta ja tarvittaessa kokeellista tutkimusta, joka kytkeytyy kivennäis- ja turvemaiden ravinnevirtojen tutkimukseen. Tehtäviin kuuluvat hydrologisten prosessien kuten lumi- ja latvusprosessien, maa- ja pohjaveden sekä valunnan muodostumisen tutkimus ja metsänkäsittelyn vaikutusten kytkeminen hydrologisiin prosesseihin.

Hakijalta odotetaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä ja näyttöä metsähydrologisesta kokeellisesta ja mallinnustutkimuksesta, sekä lisäksi hyvää ohjelmointitaitoa, yhteistyökykyä ja englanninkielen hallintaa.

Hakemuksiin liitetään ansio- ja julkaisuluettelo sekä enintään kahden sivun mittainen katsaus hakijan päämääristä Metlan tutkijana.

Tohtorin tutkinto, paikkatietomenetelmien hallinta ja metsäekosysteemin ravinnevirtojen tuntemus luetaan hakijalle eduksi.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10-11 (tehtäväkohtainen palkanosa on 3115,77-3402,02 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-480-09). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Kirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 5.2.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-480-09.

Lisätietoja

  • Professori Leena Finér, p. 029 5323067, leena.finer @ metla.fi
  • Aluejohtaja Jari Parviainen, p. 029 5323010, jari.parviainen @ metla.fi
  Päivitetty: 18.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute