Metla on osa Luonnonvarakeskusta 1.1.2015 alkaen. www.luke.fi
  SUOMEKSI     PÅ SVENSKA     IN ENGLISH     AUF DEUTSCH     ПО-РУССКИ     
 
Metla-etusivuTutkimusPalvelutJulkaisutMetinfo-metsätietopalvelutTutkimusmetsätTietoa MetlastaStrategiaYhteystiedot

Avoimet työpaikat

Sivukartta | Haku

Tutkija

Metsäntutkimuslaitos (Metla) on maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion sektoritutkimuslaitos, joka rakentaa metsäalan tulevaisuutta tuottamalla ja välittämällä tietoa sekä osaamista yhteiskunnan parhaaksi.

Metla hakee tutkijaa vakinaiseen palvelussuhteeseen alkaen 1.3.2010. Toimipaikkana on Joensuu.

Tutkijan tehtävänä on puutuote- ja bioenergia-alojen liiketoimintojen kilpailuetujen, verkottumisen, ulkoistamisen ja integraation tutkimus. Tavoitteena on edistää puurakentamista ja puun energiakäyttöä tukemalla liiketoimintamallien kehitystä ja niitä ohjaavien säädösten kehittämistä. Lisäksi tutkija osallistuu metsäteollisuuden ajankohtaisten kustannusrakenteiden ja kannattavuuden analysointiin.

Tutkija, joka sijoittuu yrityksen taloustieteen tutkimusryhmään, selvittää yhteistyössä metsäekonomian, puutieteen ja metsäteknologian tutkijoiden kanssa myös puun ympäristövaikutusten hyödyntämisen mahdollisuuksia liiketoiminnassa.

Hakijalta edellytetään vähintään ylempää korkeakoulututkintoa metsäekonomiasta tai taloustieteistä sekä laskentatoimen ja tilinpäätösanalyysin hallintaa.

Tutkimuskokemus ja tutkijakoulutus samoin kuin metsä- ja puutuotesektorin tuntemus katsotaan eduksi. Tutkijalta edellytetään myös valmiutta toimia kansainvälisissä tutkimusverkostoissa sekä kykyä ulkopuolisen rahoituksen hankintaan.

Tehtävä sijoittuu Metlan palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10 (tehtäväkohtainen palkanosa on 3115,77 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkanosa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Hakemukset

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (työavain 400-522-09). Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä tai tuomalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen:

Metsäntutkimuslaitos Vantaa
Kirjaamo
Jokiniemenkuja 1 (PL 18)
01301 Vantaa

Hakuaika päättyy 5.2.2010 kello 16:00. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain 400-522-09.

Lisätietoja

  Päivitetty: 15.01.2010 /KBym | Copyright Metla | Palaute